Informatii la telefon Telefon: +40 77 075 5391
TRANSPORT GRATUIT Pentru comenzi mai mari de 500 lei
POSIBILITATEA SCHIMBARI 30 de zile drept de retur
PLATA LA LIVRARE Livrare prin curier rapid, plata ramburs
Cos
0
buc - 0 Lei

Despre Noi

Societatea noastră de familie este specializata în conceperea și crearea de confecții de damă în special mărimi mari.Produsele noastre sunt croite și fabricate doar în Ungaria,numele brandului fiind Sylverro.Cunoștințele profesionale alcătuiesc o” moștenire de familie”,de care putem fii mândri.Deasemenea pe lângă magazinele nostre suntem dispuși să colaborăm cu alți comercianți.Noi credem că oricare femeie poate să arate impecabil indiferent de vârstă sau mărime.

Sylverro Exclusive

Gama exclusive oferă articole pentru o ținută potrivită pentru evenimente speciale cum ar fi nunți, întâlniri, banchete etc. Liniile croiului dau o notă de eleganță și rafinament, oferind clientului posibilitatea de a face alegeri și combinații după preferințele fiecăruia.

Sylverro Classic

Această gamă oferă eleganță și în acelaș timp și o lejeritate, păstrând liniile clasice. Materialele din care sunt confecționate aceste produse sunt fine și moi.

Sylverro Trendy

Pentru cei iubitori de modă, această gamă de produse oferă o variație de modele, pentru a putea ține pasul cu moda. Este necesar ca designerii să găsească o armonie între liniile modei actuale cu cea a modei xxl, pentru a putea fi purtate de către oricare femeie, care este dornică să arate bine.

Abonamentul dvs. nu a putut fi salvat. Vă rugăm să încercați din nou.
Abonarea dvs. a fost efectuată cu succes.

Buletin informativ

Abonați-vă la buletinul nostru informativ și rămâneți la curent.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și primiți cele mai recente știri!


Alege tara unde ai vrea sa comanzi articolele selectate!