Informatii la telefon Telefon: +40 77 075 5391
TRANSPORT GRATUIT Pentru comenzi mai mari de 500 lei
POSIBILITATEA SCHIMBARI 30 de zile drept de retur
PLATA LA LIVRARE Livrare prin curier rapid, plata ramburs
Cos
0
buc - 0 Lei

Condiţii generale contractuale

Servicii de încredere, calitate excepţională !
Condiţii generale – Modalităţi de comandă

Apelând serviciul nostru Clienţi la numărul:
00770-755400
0770-755391
de luni până vineri între orele: 10 si 20
sâmbătă intre orele: 10 si 19

E-mail: sylverro@rdstm.ro
Informaţii privitoare la termenul de livrare

Termenul de livrare este de cca. 7 – 14 zile, dacă nu se specifică altfel (articolele marcate cu termen de livrare de 6-8 saptamani), socotit de la data preluării comenzii Dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe tranșe, Dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veti fi inștiinţat în acest sens. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În unele cazuri se poate întampla ca in locul produsului comandat să nu vă putem livra decât un produs înlocuitor,desigur cu acordul D-voastra. Produsul inlocuitor nu poate să se diferenţieze din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. În cazul în care nu doriţi să păstraţi produsul înlocuitor, aveţi la dispoziţie maximum 8 zile calendaristice spre a-l returna, toate cheltuielile aferente (atât valoarea produsului cât și cheltuielile de livrare și retur) urmând a va fi returnate in termen de max. 30 de zile. Informaţiile despre produse si preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare.

Cheltuieli suplimentare

Modalitaţi de livrare:

Cheltuielile de livrare se vor stabili în funcţie de distanţa parcursă și de greutatea coletului.Preţurile,cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.
Înainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat vă va contacta telefonic, de aceea este foarte important să ne comunicaţi numărul Dvs. de telefon și, dacă dispuneţi, și o adresă de mail.

Informaţii privitoare la returnarea produselor:
Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice în scris compania SC. SYLVERRO2008 SRL.că renunţă la cumpărare, fără penalităţi și fără învocarea unui motiv,

In cazul transportului gratuit (500 ron), daca se returneaza produse si totalul scade sub 500 ron, valoarea transportului il vom retine din valoarea produsului returnat.

în termen de 8 zile lucrătoare de la primirea produsului. Potrivit condiţiilor interne, firma SYLVERRO2008  oferă în acest sens un termen de 14 zile lucrătoare. Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată, împreună cu talonul de retur sau cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face prin colet poștal (nu în plic recomandat) cu confirmare de primire. Din motive administrative, vă rugăm să nu returnaţi produsele cu ramburs.

Pentru produsele returnate si schimbate de noi, cheltuielile de transport le v-a suporta clientul in valoare de 23 lei.Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător.Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de max. 30 de zile, prin mandat poștal.

Abonamentul dvs. nu a putut fi salvat. Vă rugăm să încercați din nou.
Abonarea dvs. a fost efectuată cu succes.

Buletin informativ

Abonați-vă la buletinul nostru informativ și rămâneți la curent.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și primiți cele mai recente știri!


Alege tara unde ai vrea sa comanzi articolele selectate!